Σάββατο 11 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολιτική εξόρμηση με συγκεντρώσεις και περιοδείες

Με εκδηλώσεις, εξορμήσεις και περιοδείες συνεχίζεται η πολύμορφη πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ, με σύνθημα: «Δεν υπάρχει "δίκαιη" ανάπτυξη σ' ένα άδικο σύστημα. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για δυνατό εργατικό κίνημα και Κοινωνική Συμμαχία για την εξουσία».

Σήμερα Σάββατο, στις 11.30 π.μ., η ΤΕ Τρικάλων καλεί στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον», σε σύσκεψη - συζήτηση για την κατάσταση στην κτηνοτροφία και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής και μέλος του Αγροτικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα προηγηθεί, στις 11 π.μ., συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Αύριο Κυριακή στις 12 μ., σε εκδήλωση της ΚΟΒ Νεάπολης Κοζάνης, στην ταβέρνα «Ο Μήτρος» θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 13 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., η ΚΟ Αιγιαλείας του ΚΚΕ καλεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου σε πολιτική εκδήλωση με ομιλιτή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 14 Νοέμβρη, στις 6.30 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί τα Ναυπηγεία της Επισκευαστικής Ζώνης Πειραιά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αλλες δραστηριότητες

Σήμερα Σάββατο, οι ΚΟ Διρφύος, Ψαχνών και Τροφίμων - Ποτών Εύβοιας διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στις 8 μ.μ. στους Καθενούς (ταβέρνα Κάπελα).

Αύριο, Κυριακή:

-- Στις 11 π.μ., οι Οργανώσεις Λάρισας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν σε εκδήλωση τιμής και μνήμης στον αιματοβαμμένο λόφο του Μεζούρλου, τόπο εκτέλεσης εκατοντάδων κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών την περίοδο 1946 - 1949.

-- Στις 12.30 μ.μ., η ΤΟ Περιστερίου καλεί σε λαϊκό γλέντι, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου και Αναπαύσεως).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ