Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Πρωτοβουλίες έμπρακτης αλληλεγγύης στους πληγέντες

Κάλεσμα να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στα λαϊκά νοικοκυριά και καταστήματα που υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες και να βοηθήσουν στην επισκευή μικροζημιών απευθύνει στους επαγγελματίες η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ). Σε αυτό το πλαίσιο, καλεί ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, καυστηρατζήδες, σιδηροαλουμινάδες, ξυλουργούς και κάθε συνάδελφο «που πιάνουν τα χέρια του», να δώσουν εθελοντικά το «παρών», φέρνοντας και τα εργαλεία τους, αύριο Σάββατο στις 9 π.μ. στην πλατεία της Μάνδρας.

Οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της ΟΓΕ συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα παραδώσουν αύριο Σάββατο, στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας.

Παράλληλα, τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζουν σωματεία και φορείς:

-- Το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας, καθημερινά, στην πύλη του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ (από τις 1.30 μ.μ. έως τις 2.30 μ.μ.).

-- Η Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας, σήμερα Παρασκευή (6 - 9 μ.μ.), στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Νίκαιας της ΟΓΕ (Μαγνησίας 50).

-- Η Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου καθημερινά, στην έδρα της (5 - 9 μ.μ.).

-- Η Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης, καθημερινά από 27/11 έως και 8/12 εκτός Σαββάτου και Κυριακής (στη Στεφ. Σαράφη 40, 10 π.μ. - 1 μ.μ. και 7 μ.μ. - 9 μ.μ.).

-- Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου στα γραφεία του μέχρι σήμερα (9 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 9 μ.μ.).

-- Η Ενωση Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής στα γραφεία της (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος), από 9 π.μ. έως 4.30 μ.μ. και από 6 έως 8.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ