Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ενισχύει υποδομές για το κεφάλαιο αντί για αντιπλημμυρική προστασία

Τα περιβόητα - και ανεπαρκή - 250 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός ότι θα πάνε για αντιπλημμυρικά έργα, δεν έχουν καταγραφεί πουθενά!

  • Ενώ χιλιάδες εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι μαζεύουν ακόμα τα συντρίμμια τους από τις πλημμύρες, η κυβέρνηση φέρνει τον προϋπολογισμό του 2018, όπου στις δημόσιες δαπάνες υπάρχουν μικρά ή και μηδενικά ποσά που αφορούν σχεδιασμό για ζητήματα ασφάλειας του πληθυσμού και ιδιαίτερα για αντιπλημμυρική προστασία.
  • Αντίθετα, στον προϋπολογισμό είναι σαφής η προτεραιότητα σε υποδομές άμεσα και έμμεσα αναγκαίες για την καπιταλιστική κερδοφορία και ιδιαίτερα για την υπηρέτηση του στόχου του κεφαλαίου για μετατροπή της χώρας σε κόμβο μεταφορών.
  • Η εξέλιξη αυτή ξεσκεπάζει, για άλλη μια φορά, την κυβερνητική κοροϊδία, αφού είναι άφαντα ακόμα και τα περιβόητα «πρόσθετα» κονδύλια για αντιπλημμυρικά έργα, που έταξε ο πρωθυπουργός πως θα ενταχθούν στον προϋπολογισμό του 2018, με αφορμή τις μεγάλες καταστροφές στη Δυτική Αττική. Για το θέμα, το ΚΚΕ έκανε χτες παρέμβαση στη Βουλή, χωρίς καμιά απάντηση από τον υπουργό Οικονομικών.

ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ