Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
Συλλαλητήριο τη μέρα της δίκης των ΝΑΤΟικών

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Νοέμβρη η συνέλευση της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων, με πλήθος κόσμου και ιδιαίτερα νεολαίας. Τον πλούσιο απολογισμό δράσης της Επιτροπής παρουσίασε ο γραμματέας της Μανώλης Παπαδομανωλάκης, ενώ παρεμβάσεις έγιναν από εκπροσώπους του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών καθώς και τους αποστράτους - μέλη της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων.

Εκλέχτηκαν νέα Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καθώς και αντιπρόσωποι για το 18ο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Δεκέμβρη στην Αθήνα.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην πόλη των Χανίων, με την απρόκλητη επίθεση σε βάρος Χανιωτών από ΝΑΤΟικούς στρατιώτες και την εισαγωγή ενός από αυτούς στο νοσοκομείο, όπως και την προσπάθεια κουκουλώματος του γεγονότος, αποφασίστηκε πρόγραμμα δράσης.

Εκτός από τη συμμετοχή στο χτεσινό συλλαλητήριο στην πλ. της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων, η Επιτροπή αποφάσισε να καλέσει τον Χανιώτικο λαό σε συλλαλητήριο, την Τρίτη 28 Νοέμβρη, στις 11 το πρωί, στα Δικαστήρια. Τη μέρα εκείνη έχει οριστεί η δίκη (ερήμην) των ΝΑΤΟικών τραμπούκων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ