Παρασκευή 28 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Μέχρι 15 Φλεβάρη η παραλαβή του σήματος

Παρατείνεται μέχρι τις 15 Φλεβάρη η προθεσμία που πρέπει να προμηθευτούν οι κάτοχοι διαφόρων κατηγοριών οχημάτων το ειδικό σήμα τελών κυκλοφορίας 2000. Η προθεσμία για την προμήθεια τελόσημου έληγε κανονικά την επόμενη Δευτέρα 31 Γενάρη.

Αυτό ανακοινώθηκε επίσημα χτες από το υπουργείο Οικονομικών μετά από σχετική απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Δρυς. Με την απόφαση αυτή, που ήταν αναμενόμενη, δίνεται η δυνατότητα σε όσους δεν έχουν αγοράσει ακόμη το ειδικό σήμα τελών κυκλοφορίας για το τρέχον έτος να το προμηθευτούν μέχρι τις 15 Φλεβάρη . Η διάθεση των σημάτων, για όσους έχουν λάβει από το Κέντρο Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών (ΚΕΠΥΟ) το σχετικό ειδοποιητήριο, γίνεται από τις τράπεζες Αγροτική, Εθνική, Ιονική και Πίστεως. Αντίθετα, όσοι δεν έχουν παραλάβει ακόμη το σχετικό ειδοποιητήριο, θα πρέπει να απευθυνθούν στις εφορίες τους.

Μετά την παρέλευση της παραπάνω προθεσμίας (15 Φλεβάρη) οι υπόχρεοι θα παραλαμβάνουν το ειδικό σήμα καταβάλλοντας το αναλογούν αυτοτελές πρόστιμο. Τα πρόστιμα ανέρχονται σε 10.000 δρχ. για οχήματα με κυλινδρικό κινητήρα μέχρι 785 κυβικά εκατοστά και στο ισόποσο των τελών κυκλοφορίας που αντιστοιχούν στον κυλινδρισμό κινητήρα για όλες τις άλλες περιπτώσεις. Δηλαδή, από 25.000 μέχρι και 130.000 δρχ. ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ