Παρασκευή 30 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Οι ΚΟΒ Χαϊδαρίου του ΚΚΕ καλούν σε σύσκεψη γυναικών με θέμα «100 χρόνια ηρωικής δράσης του Κόμματος - Οι εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος και η πολιτική πρόταση διεξόδου», στις 7 μ.μ., στο Παλατάκι. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Το γυναικείο ζήτημα: Από την πρωτόγονη κοινωνία στη σύγχρονη εποχή», της Αλ. Κολοντάι, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «Τεχνόπολις» (Αμμουδάρα). Θα μιλήσει η Κατερίνα Μπακέλα, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 1η Απρίλη:

-- Οι ΚΟ Ζωγράφου Αττικής και η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ (Παράρτημα Ζωγράφου) καλούν στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πέντε κρεμασμένους αγωνιστές, στην πλατεία Πέντε Ηρώων, Παπαδιαμαντοπούλου και Ξενίας («Αλεξ»). Προσυγκέντρωση στις 10 π.μ. στο μνημείο Ηρώων Ζωγράφου.

-- Στις 10.30 π.μ., στα γραφεία της ΚΟ Πειραιά (Καραΐσκου 119), η ΚΟΒ Οδηγών Φορτηγών Αττικής οργανώνει σύσκεψη για τα 100χρονα του Κόμματος, με ομιλητή τον Δημήτρη Μπουρνά, μέλος του ΤΓ Μεταφορών.

Τη Δευτέρα 2 Απρίλη, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Πειραιά καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Η πείρα των κομμουνιστών από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, μέσα από τις εκδόσεις της "Σύγχρονης Εποχής": Κ. Παρορίτη, "Ο Κόκκινος Τράγος", Ε. Γκόντος "Ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος και η προϊστορία του (1870-1918)" και Ι.Μ. Μάισκι "Ποιος βοήθησε τον Χίτλερ;"». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΟ Πειραιά του ΚΚΕ (Καραΐσκου 119) και θα μιλήσει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ