Παρασκευή 20 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ - ΜΕΞΙΚΟ
Μήνυμα αλληλεγγύης ενάντια στην κυβερνητική καταστολή

«Αλληλεγγύη στη νεολαία και τους φοιτητές της Ελλάδας - Ενάντια στην καταστολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ», δηλώνει σε μήνυμά της προς την ΚΝΕ η Ομοσπονδία Νέων Κομμουνιστών - Μεξικό (Νεολαία του ΚΚ Μεξικού). Στο μήνυμά της σημειώνει:

«Η Ομοσπονδία Νέων Κομμουνιστών - Μεξικό (FJC) εκφράζει την αλληλεγγύη της με τη νεολαία και τους φοιτητές της Ελλάδας, οι οποίοι την προηγούμενη Δευτέρα 16 Απρίλη διαδήλωσαν ενάντια στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό και τις πρόσφατες στρατιωτικές επιθέσεις ενάντια στη Συρία.

Μπροστά στην επιδίωξη μαθητών, φοιτητών και εργαζομένων να ρίξουν το αντικομμουνιστικό άγαλμα του Τρούμαν, του εκπροσώπου του βορειοαμερικανικού ιμπεριαλισμού, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, καθώς υπερασπίστηκε έναν από τους ιδρυτές του ΝΑΤΟ και απώθησε με βίαιο τρόπο τους διαδηλωτές.

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στη νεολαία της Ελλάδα και στην πρωτοπορία της, την Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας. Γνωρίζουμε πως η καταστολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν θα συντρίψει τη νεολαία, ούτε την εργατική τάξη της Ελλάδας, αλλά αντιθέτως θα δυναμώσει την κινητοποίηση και τη δυναμική τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ