Σάββατο 21 Απρίλη 2018 - Κυριακή 22 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 100χρονα του ΚΚΕ
  • Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση με θέμα «100 χρόνια ΚΚΕ - Στιγμές της ταξικής πάλης στη Θάσο» διοργανώνει η ΤΟ Θάσου, την Κυριακή 22 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στις αποθήκες Μεταλλείων στα Λιμενάρια. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ΤΟ Θάσου θα τιμήσει παλιούς αγωνιστές και θα παραδώσει αρχειακό υλικό στο Αρχείο του ΚΚΕ.
  • Την Τρίτη 24 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ (Αριστοτέλους 11-15), οι ΚΟ Ενέργειας Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση, με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Τετάρτη 25 Απρίλη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ν. Ζωής Περιστερίου Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στην «ΑΝΟΙΞΗ» (Λάρνακος 10) με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Μπουρναζίου και Αγ. Τριάδας Περιστερίου Αττικής καλούν σε συγκέντρωση στο θεατράκι του δημαρχείου, με ομιλήτρια την Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Την Παρασκευή 27 Απρίλη, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ανθούπολης Περιστερίου Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στο καφενείο στάση Αγ. Βασιλείου (πλησίον νεκροταφείου, Αρετής 1), με ομιλητή τον Στέφανο Λουκά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Το Σάββατο 28 Απρίλη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Μενιδίου - Φυλής Αττικής διοργανώνει στην αίθουσα ΠΟΚΕΝ - Κόκκινος Μύλος (Φιλαδελφείας 217 - κάτω από το 3ο ΚΑΠΗ) πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση με θέμα: «Φτώχεια - Ανεργία - Υποβάθμιση - Ανταγωνισμοί - Επεμβάσεις. Αυτό είναι το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημά τους. Μόνη λύση η ανατροπή, η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟΒ Κηπούπολης - Χρυσούπολης Περιστερίου καλεί σε συγκέντρωση στο καφενείο «Η ΜΟΥΡΙΑ» (Εγνατία & Αίγλης, πλ. Χρυσούπολης), με ομιλητή τον Βαγγέλη Μαρούπα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ