Παρασκευή 4 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συνεχίζονται οι πολύμορφες πρωτοβουλίες

Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες εργάτες, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, γυναίκες, φοιτητές, μαθητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ταξικών δυνάμεων για την Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση. Αντίθετα, επισημαίνει, η συγκέντρωση του ΕΚΘ, και το γεγονός ότι δεν κατάφεραν ούτε καν να κάνει πορεία, «φανερώνει ότι μεγαλώνει η απαξίωση του πόλου του συμβιβασμού, της υποταγής και της ηττοπάθειας, των δυνάμεων του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, των ανθρώπων της εργοδοσίας στο εργατικό κίνημα».

Για τη συνέχεια, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στις επόμενες δράσεις των ταξικών σωματείων:

-- Αύριο Σάββατο, στον ιστορικό περίπατο που θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από την πλατεία Ελευθερίας, με στόχο τη γνωριμία με τη σύγχρονη Ιστορία του εργατικού κινήματος στην πόλη.

-- Την Τετάρτη 9/5, στην κατάθεση στεφάνων που θα γίνει στο χώρο των γεγονότων του Μάη του '36, από όλα τα σωματεία.

-- Την Κυριακή 13/5, στην πορεία Ειρήνης που θα ξεκινήσει στις 10 π.μ. από το στρατόπεδο Νταλίπη, στο πλαίσιο της αντιιμπεριαλιστικής δράσης που έχει εξαγγείλει η ΕΔΥΕΘ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ