Παρασκευή 4 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αρχαιρεσίες συνδικάτων

-- Συνεχίζονται μέχρι τις 10 Μάη οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Νομού Αττικής, με τη «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ) να καλεί τους εργαζόμενους σε μαζική στήριξή της, για την παραπέρα ενίσχυση του ταξικού συνδικάτου.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν στα γραφεία του Συνδικάτου, σε παραρτήματά του, αλλά και σε χώρους δουλειάς. Στα γραφεία του Συνδικάτου (Γλάδστωνος 3, στοά Φέξη, Ομόνοια, 7ος όροφος) μπορούν να ψηφίζουν έως τις 8/5 και στις 10/5 (11 π.μ. έως 7 μ.μ.).

Την ίδια περίοδο θα λειτουργούν κάλπες σε παραρτήματα και χώρους δουλειάς. Σήμερα θα στηθούν στο παράρτημα Δυτικών (11 π.μ. έως 7 μ.μ.) στο Περιστέρι (Θεοφράστου και 40 Εκκλησιών), στο παράρτημα Νοτίων (11 π.μ. έως 7 μ.μ.) στο δημαρχείο Γλυφάδας (Αλσους 15) και στο «Μον Παρνές».

-- Την παράταση των εκλογών στο Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ και Γραφείων Αθήνας για το Σάββατο 5/5 και την Κυριακή 6/5 (από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ.) αποφάσισε η εφορευτική επιτροπή. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν με την ταυτότητα και το βιβλιάριο Υγείας τους στα γραφεία του Συνδέσμου στο ΕΚΑ (Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου 48).

-- Συνεχίζονται έως την Κυριακή 6/5 οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου, Καλλυντικού και Συναφών Επαγγελμάτων Αττικής, Πειραιά και Νήσων. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν στα γραφεία του Συνδικάτου (Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όροφος) και σε μια σειρά από χώρους δουλειάς, με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει η εφορευτική επιτροπή.

-- Ολοκληρώνονται στις 6 Μάη (12 μ. - 6 μ.μ. στο ΕΚΘ) οι εκλογές στο Σωματείο Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) Θεσσαλονίκης.

-- Συνεχίζονται έως τις 11/5 οι εκλογές στο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων. Οι εργαζόμενοι ψηφίζουν στο Εργατικό Κέντρο (Γιοσέφ Ελιγιά 7). Σήμερα Παρασκευή ψηφίζουν από τις 12 μ. έως τις 8 μ.μ., ενώ αύριο Σάββατο και την Κυριακή 6/5 από τη 1 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ