Παρασκευή 4 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Καταγγέλλει προβοκατόρικο δημοσίευμα της «Αυγής»

Την εφημερίδα «Αυγή» και το προβοκατόρικο δημοσίευμά της, με το οποίο εμπλέκει το ΠΑΜΕ στο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε την Πρωτομαγιά στη συγκέντρωση - «μνημόσυνο» του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας με τον προπηλακισμό του ΣΥΡΙΖΑίου βουλευτή Γ. Ακριώτη καταγγέλλει η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ.

Αναλυτικότερα, σε χτεσινό της δημοσίευμα η «Αυγή» κάνει λόγο για «επεισόδιο» που «έστησαν γνωστοί συμπρωταγωνιστές και μόνιμοι "ιδιοκτήτες" των λαϊκών αγώνων του ΠΑΜΕ και άλλοι που διορίζονται από τις "συνδικαλιστικές" εκφράσεις του πάλαι ποτέ δικομματισμού ΝΔ - ΠΑΣΟΚ».

«Η εφημερίδα γνωρίζει πολύ καλά (αν όχι από τα δελτία Τύπου των σωματείων αλλά σίγουρα από τα τοπικά στελέχη της κυβέρνησης που εκπροσωπεί) ότι οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς της Χαλκίδας διοργάνωσαν και συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στο Στρογγυλό», απαντά η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ, και ξεκαθαρίζει πως οι δυνάμεις της «δεν έχουν καμία σχέση με τη συγκέντρωση - μνημόσυνο στην οποία κάλεσαν από κοινού τοπικοί εργατοπατέρες με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης».

Την ίδια ώρα, μάλιστα, που στο Εργατικό Κέντρο μια χούφτα εργοδοτικοί συνδικαλιστές και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδιναν την παραπάνω «παράσταση», βρισκόταν σε εξέλιξη η απεργιακή συγκέντρωση των σωματείων, για την οποία η «Αυγή» δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ