Τρίτη 16 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων τα ΕΛΤΑ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) ανακηρύχτηκαν ο έβδομος χορηγός της «Αθήνα 2004» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 για τον τομέα των ταχυδρομικών μεταφορών και των ταχυμεταφορών, με χορηγία που θα φτάσει συνολικά το ποσό των 4 δισ. δρχ. Από το ποσό των 4 δισ. δρχ., το 50% θα δοθεί με τη μορφή μετρητών και το υπόλοιπο 50% ως προσφορά σε είδος, όπως προκύπτει από το σχετικό προσύμφωνο, που υπεγράφη χτες από την πρόεδρο της «Αθήνα 2004» Γ. Αγγελοπούλου και τον πρόεδρο των ΕΛΤΑ Θ. Δημητρακόπουλο.

Στο μεταξύ, μέχρι το τέλος του μήνα, αναμένεται να ξεκαθαριστεί ποιοι διαγωνισμοί θα κηρυχτούν άγονοι και ποιοι υποψήφιοι θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες για συμμετοχή τους εκ νέου στο πρόγραμμα των «επίσημων υποστηρικτών» των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, που αφορά χορηγίες από 1 έως 5 δισ. δρχ. Εκκρεμότητες υπάρχουν στους τομείς της ακτοπλοΐας, των αερομεταφορών και των ασφαλειών.

Τέλος, τις επόμενες ημέρες αναμένεται η προκήρυξη διαγωνισμών για την ανάδειξη «επίσημων υποστηρικτών» στις κατηγορίες Ενέργεια - Καύσιμα, Περιβαλλοντική Διαχείριση Απορριμμάτων και έπιπλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ