Σάββατο 23 Ιούνη 2018 - Κυριακή 24 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Στις 29 και 30 Ιούνη οι εκδηλώσεις στον Πειραιά

Στις 29 και 30 Ιούνη, η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ διοργανώνει το Φεστιβάλ της στο «Καστράκι» στη Δραπετσώνα (απέναντι από την πύλη Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά).

Το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ στα τέλη του μήνα περιλαμβάνει:

  • Την Παρασκευή 29 Ιούνη: Παράσταση σύγχρονου χορού με τίτλο «Φασισμός, το αυγό του φιδιού» από ομάδα χορού της ΤΟ Πειραιά. Συναυλίες φοιτητικών - μαθητικών συγκροτημάτων. Συζήτηση με θέμα «Η επίδραση του λαϊκού κινήματος στον αθλητισμό, μέσα από το παράδειγμα του Ν. Γόδα». Αφιέρωμα στα 50 χρόνια ζωής και δράσης της ΚΝΕ. Μεγάλη συναυλία με τους «Imam Baildi».
  • Το Σάββατο 30 Ιούνη: Αφιέρωμα στα τραγούδια της προσφυγιάς. Στις 9 μ.μ. συγκέντρωση με σύνθημα «Το μέλλον της νεολαίας δεν χωρά στο σύστημα της εκμετάλλευσης. Με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ παλεύουμε για τη ζωή που μας αξίζει!». Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Αφιέρωμα στον στιχουργό Αλκη Αλκαίο με τίτλο «Δεν βγαίνουν τα όνειρα σε πλειστηριασμό... δεν παίχτηκε η παρτίδα μας ακόμη», με τον Δ. Κανέλλο και το συγκρότημά του. Συναυλία με τους «Rebellion Connexion». Λαϊκό γλέντι.

Ακόμα, θα υπάρχουν: Χώρος για τις μικρότερες ηλικίες νεολαίας. Μαθητικό στέκι. Χώρος κατά των ναρκωτικών. Εκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής». Αφιερώματα με τα εξής θέματα: «Το λιμάνι του Πειραιά και η πρόταση του ΚΚΕ», «Μπλόκο στους φασίστες - εγκληματίες σε κάθε γειτονιά!», «50 χρόνια ζωής και μαχητικής δράσης της ΚΝΕ: Μαθαίνουμε, εμπνεόμαστε, συνεχίζουμε!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ