Σάββατο 23 Ιούνη 2018 - Κυριακή 24 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φοιτητικά Φεστιβάλ το Σάββατο 23/6 σε Αττική, Χανιά και Ξάνθη

Στο ΤΕΙ Αθήνας θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος

Στο ΤΕΙ της Αθήνας γίνεται το Σάββατο το Φεστιβάλ της Περιφερειακής Οργάνωσης ΤΕΙ Αττικής της ΚΝΕ με σύνθημα: «Ηταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ. Δύσκολος δρόμος! ...Σίγουρος δρόμος... 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ ...τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος...».

Στις 9 μ.μ., θα μιλήσει στο Φεστιβάλ ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 7 μ.μ. και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα: Συναυλία με φοιτητικά συγκροτήματα. Επίδειξη παραδοσιακών χωρών από το Ελληνικό Κέντρο Λαογραφικών Μελετών Αιγάλεω. Αφιέρωμα στα 50 χρόνια της ΚΝΕ από το συγκρότημα και τη θεατρική ομάδα Αττικής της ΚΝΕ. Μετά την ομιλία Stand up Comedy με τον Χρ. Ζαραλίκο. Συναυλίες με τους «Sober On Tuxedos» και τους «Gadjo Dilo». Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο και λαϊκό γλέντι από το συγκρότημα της ΚΝΕ.

Στο χώρο θα υπάρχουν επίσης: Εκθεση αφιερωμένη στην πορεία του φοιτητικού κινήματος στην Ελλάδα και τη συμβολή της ΚΝΕ, στέκι ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, χώροι για σκάκι, γκράφιτι κ.ά.

Σε άλλες πόλεις

Αντίστοιχα, το Σάββατο, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά, γίνεται Φοιτητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ με: Βιντεοπροβολή και συζήτηση με θέμα «Μουντιάλ 2018... Κορυφαίο αθλητικό γεγονός στη σκιά της εμπορευματοποίησης και των ανταγωνισμών». Βιντεοπροβολή - αφιέρωμα στα 27 χρόνια του Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ. Ομιλία από την Σταυρούλα Φουντά, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ. Συναυλία με νεανικό συγκρότημα. Συναυλία με τον Μάνο Μαλαξιανάκη.

Επίσης, το Σάββατο 23 Ιούνη γίνεται Φοιτητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ και στην Ξάνθη, από τις 8.30 μ.μ., στο χώρο των ΠΡΟΚΑΤ. Περιλαμβάνει: Εκθεση για την αντιιμπεριαλιστική δράση της ΚΝΕ από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Παρουσίαση της ομάδας κρουστών της ΦΕΞ: «bb5 percussion system». Επίδειξη αυτοάμυνας από τον αθλητικό σύλλογο πυγμαχίας «Α. Μπαντάκ». Ομιλία από τον Νικόλα Καλομοίρη, Γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Ξάνθης της ΚΝΕ. Θρακιώτικο γλέντι με τους Αλέξανδρο Παπουτσή (θρακιώτικη λύρα - τραγούδι), Στέλιο Μαρκάκη (γκάιντα - τραγούδι), Γιάννη Κουμή (καβάλι - τραγούδι), Δημήτρη Γεωργιάδη (νταούλι).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ