Σάββατο 15 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές

Εκδηλώσεις με θέμα την εκλογική αναμέτρηση στην Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ και την παρουσίαση των υποψηφίων που στηρίζει το Κόμμα σε Περιφέρειες και δήμους πραγματοποιούν Κομματικές Οργανώσεις τις επόμενες μέρες:

-- Η ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 18 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ στην Κοζάνη. Θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη, στις 11.30 π.μ. στη Λαμία, στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (Οθωνος 5, β' όροφος). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις.

-- Η ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς» στην Καβάλα. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΕΠ Δυτικής Ελλάδας την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη, στις 11 π.μ. στην Πάτρα, σε αίθουσα της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων - ΕΣΗΕΠΗΝ (Μαιζώνος 200, β' όροφος). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας. Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις.

Επίσης, το Σάββατο 15 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ανωγείων Ρεθύμνης στην ταβέρνα «Αμάλθεια». Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι.

Την Κυριακή 16 Δεκέμβρη, στη 1 μ.μ., η ΚΟ Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνης στην ταβέρνα «Μπαξές», στις Μέλαμπες. Θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος. Θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ