Τρίτη 15 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ στις Κυκλάδες

Τους υποψήφιους δημάρχους που στηρίζει το ΚΚΕ στα νησιά των Κυκλάδων έδωσε στη δημοσιότητα η Κομματική Οργάνωση με ανακοίνωσή της.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ είναι οι εξής:

Δ. Σύρου - Ερμούπολης: Καΐλης Νικόλας, δημοτικός σύμβουλος, 34 ετών. Είναι αριστούχος απόφοιτος του ΤΕΙ Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος Δράμας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ. Μέλος της Ελληνικής Βοτανικής Εταιρείας από το 2009, με δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά περιοδικά. Εργάζεται με σύμβαση ορισμένου χρόνου στη Διεύθυνση Δασών Κυκλάδων. Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κυκλάδων και εκλεγμένος με την παράταξη της ΔΑΣ στο ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων.

Δ. Θήρας: Αργυρού Μαρία, δημοτική σύμβουλος. Γεννήθηκε το 1958 στην Ιο. Μόνιμη κάτοικος Σαντορίνης. Συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας. Στέλεχος του ΚΚΕ. Διετέλεσε: Συνδικαλίστρια της «Ενιαίας Αγωνιστικής Παράταξης», εκλεγόταν εκπρόσωπος των εργαζομένων στο κατάστημα και στο Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων. Κοινοτική σύμβουλος στην Κοινότητα Καμαρίου από το 1982 έως το 2006. Μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται στην Ομάδα Γυναικών Σαντορίνης της ΟΓΕ και στην Επιτροπή Θηραίων Πολιτών για την ανέλκυση του ναυαγίου του «Sea Diamond».

Δ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Κορρές Γιάννης, 52 ετών, αγρότης, δημοτικός σύμβουλος, μέλος της Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής. Διετέλεσε τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Κορωνίδας την περίοδο 2011 - 2014.

Δ. Πάρου: Ροκονίδας Κωνσταντίνος. Γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα. Μαθηματικός, εργάζεται ως ιδιωτικός εκπαιδευτικός. Μέλος της ΤΕ Ν. Κυκλάδων του ΚΚΕ. Δημοτικός σύμβουλος Πάρου από το 1994 για 5 τετραετίες και δύο φορές πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Διετέλεσε πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πάτρας και αντιπρόεδρος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Αδιόριστων Εκπαιδευτικών.

Δ. Σερίφου: Χρυσολωράς Θόδωρος, δημοτικός σύμβουλος. Σπούδασε στη Σιβιτανίδειο Σχολή και στη συνέχεια στο Παιδαγωγικό Τμήμα της ΣΕΛΕΤΕ. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στην τεχνική εκπαίδευση, ως ιδιωτικός υπάλληλος και ως ελεύθερος επαγγελματίας, αναπτύσσοντας έντονη συνδικαλιστική δράση. Εξελέγη επανειλημμένα σε συνδικαλιστικά όργανα. Παράλληλα, συμμετείχε και δραστηριοποιούνταν σε τοπικούς Συλλόγους της Σερίφου.

Δ. Τήνου: Μαραβέλια Αννα, 30 ετών, δικηγόρος. Απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του ΔΠΘ, όπου και υπήρξε μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου. Ηταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος της ΠΕ Τήνου με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» το 2010.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ