Τρίτη 15 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο λαός να καταδικάσει αντιλαϊκή πολιτική και ΝΑΤΟικά σχέδια, την κυβέρνηση και τα κόμματα που τα υπηρετούν

Να μην αναζητά τις επιμέρους διαφορές ανάμεσα σε κόμματα ίδιας κοπής, αλλά να κάνει την πραγματική «διαφορά», με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ

  • Τη συμφωνία των Πρεσπών την ήθελαν και την επέβαλαν με κάθε τρόπο οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, για να προωθήσουν την «ευρωατλαντική ολοκλήρωση» των Δυτικών Βαλκανίων και να αποδυναμώσουν την επιρροή άλλων κέντρων, όπως η Ρωσία κ.λπ.
  • Γι' αυτούς τους λόγους το ΚΚΕ καταψηφίζει τη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, υπερασπίζεται την αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών ενάντια στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
  • Κοινός παρονομαστής ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και άλλων κομμάτων η προσήλωση στο στόχο της καπιταλιστικής κερδοφορίας, η συμμετοχή στους σχεδιασμούς ΝΑΤΟ - ΕΕ. Αυτό αποδεικνύουν και οι μεταγραφές από το ένα κόμμα στο άλλο.
  • Η κυβερνητική προπαγάνδα περί «θετικών μέτρων», που μένουν να υλοποιηθούν στο υπόλοιπο της κυβερνητικής θητείας, εννοώντας τα «ψίχουλα της φιλανθρωπίας», είναι στάχτη στα μάτια του λαού.
  • Το πραγματικό δίλημμα, από τη σκοπιά του ελληνικού λαού και των συμφερόντων του, είναι ένα: Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο ή θα αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά παντού, ώστε να αλλάξει ριζικά επιτέλους αυτό το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα.

ΣΕΛ.  3  -  5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ