Τρίτη 29 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΠΑΤΡΑΣ
Περιοδείες ενόψει της εκδήλωσης απολογισμού

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Φλεβάρη

Ο Κώστας Πελετίδης συζητά με τους εργαζόμενους
Ο Κώστας Πελετίδης συζητά με τους εργαζόμενους
Σε λαϊκές γειτονιές και χώρους δουλειάς της Πάτρας περιοδεύουν στελέχη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση απολογισμού που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ.

Θέμα της εκδήλωσης θα είναι «Δημόσιος απολογισμός και παρουσίαση του έργου της "Λαϊκής Συσπείρωσης"». Καλούν τον λαό με τη μαζική του συμμετοχή να στηρίξει, να ισχυροποιήσει τη «Λαϊκή Συσπείρωση», για τη νικηφόρα επανεκλογή μιας δημοτικής αρχής και ενός δήμαρχου αφοσιωμένων αγωνιστών που θα μάχονται στο πλευρό του, για τα δικαιώματά του.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Κώστας Πελετίδης, επισκέφτηκε τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου και τους κάλεσε στην εκδήλωση. Μιλώντας μαζί τους, επισήμανε μεταξύ άλλων την πάγια και σταθερή θέση της δημοτικής αρχής για δουλειά για όλους με πλήρη δικαιώματα. Αναφέρθηκε στους κοινούς αγώνες που έδωσε η δημοτική αρχή μαζί με τους εργαζόμενους του δήμου και τόνισε την καθοριστική συμβολή τους στο έργο που έχει παραχθεί και απολαμβάνει σήμερα ο πατραϊκός λαός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ