Τρίτη 29 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Βράβευσε τους πρωτοπόρους της μάχης της Οικονομικής Εξόρμησης

Στιγμιότυπο από τις βραβεύσεις
Στιγμιότυπο από τις βραβεύσεις
Εκδήλωση για τη βράβευση των ΚΟ, των μελών και των φίλων του Κόμματος, που πρωτοπόρησαν στην κάλυψη των στόχων της Οικονομικής Εξόρμησης, συμβάλλοντας στην υπερκάλυψη του πλάνου της Οργάνωσης κατά 128%, οργάνωσε η ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ.

Πρώτη στην άμιλλα ήρθε η ΚΟΒ ΕΒΕ, που κάλυψε το πλάνο της κατά 128%, στην οποία απονεμήθηκε η σημαία της ΚΟ Λάρισας, 2η η ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου - Σουφλαρίων (126%), στην οποία δόθηκε το Λεύκωμα της ΚΕ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, και 3η η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών (108%), στην οποία δόθηκαν οι δυο τόμοι του βιβλίου για τον Χ. Φλωράκη. Βραβεία δόθηκαν στους τρεις συντρόφους και φίλους του Κόμματος με την καλύτερη απόδοση.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Αγγελος Σίμος, Γραμματέας της ΤΕ Λάρισας, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η επιτυχία σε αυτή τη μάχη δίνει στους κομμουνιστές νέα εφόδια ώστε η πολύπλευρη αγωνιστική δραστηριότητα να αγγίξει, να συγκινήσει και να φτάσει όσο το δυνατόν πιο κοντά σε εργατικά - λαϊκά στρώματα. Τόνισε ότι «η πολιτική και οικονομική στήριξη των λαϊκών ανθρώπων μάς εξοπλίζει με ενθουσιασμό και μαχητικότητα, για να ανταποκρινόμαστε στην καθημερινή μας πάλη και στις μεγάλες πολιτικές μάχες που έχουμε μπροστά μας, ώστε το Κόμμα μας να γίνεται όλο και πιο ικανό, να πρωτοστατεί αποτελεσματικά στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος για την ανάπτυξη της εργατικής - λαϊκής πάλης, για την προώθηση της Κοινωνικής Συμμαχίας σε αντιμονοπωλιακή - αντικαπιταλιστική κατεύθυνση, κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου, για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό».



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ