Τετάρτη 20 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα για τις τοπικές εκλογές
Στην Κεντρική Μακεδονία

Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσουν: Σήμερα Τετάρτη, στις 12.30 μ.μ., στα γραφεία της ΕΥΑΘ στην Εγνατία. Αύριο, Πέμπτη, στις 12 μ., στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Την Παρασκευή 22/2, στις 11.30 π.μ., στο λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Επίσης, σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δίου - Ολύμπου, στο Λιτόχωρο, θα μιλήσουν η Κατερίνα Κουρίτα, υποψήφια δήμαρχος Δίου - Ολύμπου, και ο Βασίλης Ρέβας, περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ., στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο, του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, θα μιλήσουν ο Οδυσσέας Μαάιτα, υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη, και ο Θόδωρος Ιγνατιάδης, περιφερειακός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας - Εύβοιας, θα μιλήσει στη Στυλίδα (αίθουσα του ΟΣΚ, Πάρκο του Λαού). Χαιρετισμό θα απευθύνει η Ευαγγελία Καρκάνη, υποψήφια δήμαρχος Στυλίδας.

-- Η ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η θέση του ΚΚΕ για τη διαχείριση των απορριμμάτων», στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου στην Αργώ. Θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Νίκος Γόντικας. Θα παρέμβουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αργους - Μυκηνών, Γιώργος Θεοδοσίου, και Ναυπλίου, Κώστας Γκόνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ