Τετάρτη 20 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Το τελευταίο «αντίο» στον Λάζαρο Τριανταφυλλίδη

Το τελευταίο «αντίο» στον Λάζαρο Τριανταφυλλίδη, που «έφυγε» απροσδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 53 χρόνων και κηδεύτηκε χτες στην Πτολεμαΐδα, είπαν συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι.

Η ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Στην ανακοίνωση για την απώλεια του Λάζαρου Τριανταφυλλίδη, σημειώνει μεταξύ άλλων πως «ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων, πρωτοπόρος αγωνιστής στο πλάι του ΚΚΕ στην υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού. Μέχρι πρόσφατα ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για τον δήμο Εορδαίας.

Αθλητής από νεαρή ηλικία, καταξιωμένος στο χώρο του ποδοσφαίρου, είχε ιδιαίτερη έγνοια για τη νέα γενιά, την ανάγκη για την οργάνωση του μαζικού λαϊκού αθλητισμού.

Θα μας λείψει η παρουσία του από τις κινητοποιήσεις, στους δρόμους και τις πλατείες, όπου τον καλούσε το κίνημα για μια καλύτερη ζωή για τις λαϊκές οικογένειες, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο».

  • Το Συμβούλιο Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον σύντροφο Σάκη Τριανταφυλλίδη για την απώλεια του πατέρα του.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ