Τετάρτη 20 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συνάντηση γνωριμίας των υποψηφίων του ΚΚΕ με δημοσιογράφους

Σε συνάντηση που είχαν με δημοσιογράφους των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης μίλησαν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ανέδειξαν τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα γύρω από τα οποία θα επιδιώξουν να γίνει η αντιπαράθεση «αρχών» με τους άλλους συνδυασμούς, όπως οι «ελαστικές» εργασιακές σχέσεις, η ανεργία και οι ελλείψεις σε υποδομές προστασίας της ζωής του λαού.

Ο Σ. Αβραμόπουλος, αναφερόμενος στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», είπε ότι στην πρώτη γραμμή θα είναι άνθρωποι αγωνιστές, εργάτες, υπάλληλοι, εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αυτοαπασχολούμενοι, μικρομεσαίοι αγρότες, επιστήμονες, καλλιτέχνες, ώστε να εκφράζεται όλη αυτή η κοινωνική πλειοψηφία.

Ο Σ. Ζαριανόπουλος αναφέρθηκε στη σύγκλιση που έχουν μεταξύ τους στη στρατηγική που υπηρετούν οι υπόλοιποι συνδυασμοί, που συμφωνούν στο να είναι οι δήμοι τροχονόμοι των επιχειρηματικών συμφερόντων. Ανέδειξε ότι σε αυτήν τη στρατηγική εντάσσεται το «ντροπιαστικό που ξεστόμισε ο Γιάννης Μπουτάρης στο Δημοτικό Συμβούλιο, λέγοντας "τέρμα το τζάμπα", τέρμα το δωρεάν (...) Είναι η λογική που προβάλλει και η κυβέρνηση και η μείζονα αντιπολίτευση. Συμπίπτουν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ