Τετάρτη 20 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Πολιτικές συγκεντρώσεις και περιοδείες με σύνθημα «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου» διοργανώνονται από την ΚΟ Αττικής, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος και υποψηφίους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 6 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του δήμου Αιγάλεω.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Μεταμόρφωση (1ο ΚΑΠΗ), θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Παναγιώτης Μακρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 6 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του δήμου Καλλιθέας.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Τελωνείο Αθηνών για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 22 Φλεβάρη:

-- Στις 6.45 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του δήμου Ιλίου για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο «Ελπίς» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία της κατασκευαστικής «ΤΕΡΝΑ» στη Μεσογείων για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Το Σάββατο 23 Φλεβάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Καλλιθέα (Σχολικό Συγκρότημα Αγ. Νικολάου, Θησέως 175), θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Γιάννης Βακαλόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 6.30 μ.μ., στον Νέο Κόσμο (ΚΑΠΗ, Θεοδώρου Γεωμέτρου και Σωστράτου), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ