Τρίτη 26 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις και οι περιοδείες στην Αττική

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 11.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί τα Γραφεία της Περιφέρειας στη Λεωφόρο Συγγρού, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., στο Κουκάκι, στην καφετέρια «Παντιέρα» (πεζόδρομος Γεωργάκη Ολυμπίου 7 & Βεΐκου), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

-- Στις 9 π.μ., ο Αντώνης Χοροζάνης, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Μεγάρων, θα επισκεφτεί το Τελωνείο Ελευσίνας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 μ.μ., η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίων Αναργύρων - Καματερού, στο ΚΑΠΗ Γεροβουνού, θα παρουσιάσει υποψήφιους συμβούλους στο δήμο και στον Δυτικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρής Σκολαρίκος.

-- Στις 7 μ.μ., στον Αγιο Δημήτριο, στην ταβέρνα «Το Κατώι» (Π.Π. Γερμανού & Βοσπόρου), θα μιλήσει σε σύσκεψη της ΚΟΒ ΕΒΕ της περιοχής η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος Αγίου Δημητρίου.

Την Πέμπτη 28 Φλεβάρη:

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα μιλήσει σε συγκέντρωση ναυτεργατών στο πλοίο «Festos Palace», στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε2.

-- Στις 10 π.μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Μαιευτήριο «Μητέρα», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9 π.μ., ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Δραπετσώνας - Κερατσινίου, θα επισκεφτεί τα Τελωνεία Β, Γ και Δ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΣΕ (οδός Καρόλου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ