Τρίτη 26 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνάντηση με την Ενωση Αξιωματικών Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ενωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή κλιμάκιο της ΚΟ Δυτικής Μακεδονία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τον Θανάση Χαστά, Γραμματέα Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, τον Νώντα Στολτίδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας, και τον Αριστείδη Λαμπαδά, μέλος της ΤΕ Κοζάνης.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ανέπτυξε τις θέσεις του Κόμματος για τις εξελίξεις στην περιοχή των Βαλκανίων μετά τη συμφωνία των Πρεσπών. Επεσήμανε τους οξυμένους μονοπωλιακούς ανταγωνισμούς και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ στα Βαλκάνια, σε αντιπαράθεση με τη Ρωσία και την Κίνα, οι οποίοι δημιουργούν μεγάλους κινδύνους για όλους τους λαούς της περιοχής. Ανέδειξε το γεγονός ότι η εσωτερική και η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης είναι αλληλένδετες. Επίσης, τόνισε την ανάγκη να μπουν από το λαό ισχυρά εμπόδια απέναντι στην ενιαία αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ - κυβερνήσεων - Τοπικής Διοίκησης και στο πώς αυτή εκφράζεται στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί άμεσα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί και έχουν να κάνουν με τα μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα. Επίσης, ενημερώθηκε για το οξυμένο πρόβλημα που έχει προκύψει σε σχέση με την καθαριότητα των κτιρίων (γραφεία, κρατητήρια), καθώς αυτή πλέον ανατίθεται σε εργολάβους, και για τις σοβαρές υλικοτεχνικές ελλείψεις που αντιμετωπίζουν, όπως τα πεπαλαιωμένα αυτοκίνητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ