Τετάρτη 24 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συναντήσεις με Ενώσεις Στρατιωτικών

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Μιχάλη Σοφικίτη, Ταξίαρχο (ΠΖ) ε.α., υποψήφιο ευρωβουλευτή, Νίκο Παπαναστάση, Αντισυνταγματάρχη ε.α., και Θανάση Χαστά, Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», πραγματοποίησε συναντήσεις με αντιπροσωπείες Περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, χτες έγιναν συναντήσεις με τις Ενώσεις Στρατιωτικών Περιφερειακών Ενοτήτων Ημαθίας και Κοζάνης.

Στις συναντήσεις αυτές οι εκπρόσωποι των Ενώσεων Στρατιωτικών ανέπτυξαν διεξοδικά τα προβλήματα που απασχολούν τα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως το κόστος της διαμονής και των μετακινήσεων, οι μεταθέσεις, τα νυχτερινά, οι συνθήκες Υγείας και Ασφάλειας κ.ά.

Το ΚΚΕ για μια ακόμη φορά δήλωσε τη στήριξη στα δίκαια αιτήματα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και ότι θα συνεχίσει να τα στηρίζει, με ανακοινώσεις, Ερωτήσεις, Αναφορές στη Βουλή και το Ευρωκοινοβούλιο.

Στη συνάντηση επίσης κοινή ήταν η διαπίστωση από όλες τις πλευρές, ότι η ψήφιση της τροπολογίας, που πρόσφατα πρότεινε το ΚΚΕ για το συνδικαλισμό στις Ενοπλες Δυνάμεις και έγινε δεκτή από την κυβέρνηση, αποτελεί σημαντικό βήμα. Επίσης, τονίστηκε ότι αποτελεί ένα ακόμη βήμα για την παραπέρα διεύρυνση των δικαιωμάτων των μόνιμων στελεχών. Η αντιπροσωπεία συνεχίζει τις συναντήσεις και με άλλες Ενώσεις σε όλη τη χώρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ