Παρασκευή 23 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Για την οργάνωση των αγώνων

Σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών καλεί το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο την Τετάρτη 28 του Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στη μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου θεσσαλονίκης.

Σκοπός της σύσκεψης είναι να γίνει εκτίμηση της σημερινής κατάστασης σχετικά με τις εξελίξεις στην Κοινωνική Ασφάλιση και συζήτηση για την κατεύθυνση και τους τρόπους δράσης του εργατικού κινήματος. «Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των εργαζομένων τον Απρίλη και Μάη 2001», επισημαίνει το κάλεσμα του ΠΑΜΕ για τη σύσκεψη, «και οι επιτυχίες του κινήματος αυτού, αποτελούν υποθήκες στον αγώνα για Δημόσια Καθολική Κοινωνική Ασφάλιση κι απαιτούν συνέχεια στις νέες συνθήκες».

Χαρακτηριστικό των σημερινών εξελίξεων και των ενεργειών της κυβέρνησης, τονίζει το ΠΑΜΕ, είναι ότι η προσπάθεια κατεδάφισης της Κοινωνικής Ασφάλισης όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά και επανέρχεται στο προσκήνιο με νέα ένταση. Αυτό καταδεικνύεται και από τις πρόσφατες δηλώσεις κυβερνητικών και συνδικαλιστικών παραγόντων σχετικά με τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό Σύστημα και τις αρνητικές εξελίξεις στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, όπως η επιβολή απογευματινών ιδιωτικών ιατρείων στα Δημόσια Νοσοκομεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ