Τρίτη 27 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πραγματοποιήθηκε η Συνδιάσκεψη της ΚΕΔΑ

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η πρώτη πανελλαδική συνδιάσκεψη της ΚΕΔΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε αίθουσα της ΟΤΟΕ, με τη συμμετοχή 40 περίπου αντιπροσώπων.

Από τη συνδιάσκεψη εκλέχτηκε 31μελές κεντρικό συμβούλιο και 11 μελής γραμματεία, η οποία αποτελείται από τους: Στ. Βασιλείου, Σ. Γεωργόπουλο, Γ. Γρηγοριάδη, Γ. Θεωνά, Λ. Κολιγιάννη, Δ. Κορφιάτη, Μ. Κωστόπουλο, Σ. Μαντζουράνη, Αντ. Ντρέκο, Νίτσα Χριστίδου. Η ενδέκατη θέση θα καλυφθεί από εκπρόσωπο της επιτροπής νεολαίας.

Στην έναρξη της Συνδιάσκεψης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλος, ο ευρωβουλευτής του ΔΗΚΚΙ Μ. Μπακόπουλος, ο Γ. Μπανιάς από την ΑΚΟΑ, ο Π. Γκαργκάνας από το ΣΕΚ, ο Αντ. Νταβανέλος από τη ΔΕΑ, ο Π. Γιαννόπουλος από το «Ξεκίνημα», ο Δ. Τσακνιάς από τους ανένταχτους αριστερούς, ο Γ. Σπαθής από την «Επανίδρυση της αριστεράς», η Μαρία Ζευγώλη από την «Κομμουνιστική Ανανέωση», ο Π. Κοσμάς από το «Μανιφέστο», ο Θ. Δρίτσας από το «Χώρο Διαλόγου Πειραιά», ο Α. Αδαμόπουλος από το Μ-Λ ΚΚΕ, καθώς και ο Τ. Δανιήλ, αντιστασιακός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ