Τρίτη 27 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Λακκούβες ... ενδιαφέροντος

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ εξελίξεις είναι χαρακτηριστικές. Αποδείχνουν περίτρανα πόσο ...κοντά είναι η κυβέρνηση στα πραγματικά προβλήματα του Ελληνα πολίτη. Ενώ έχει ξεσηκωθεί ολόκληρη η επαρχία λόγω της περικοπής των επιδοτήσεων, αυτοί ασχολούνται με το ποιος θα είναι του χρόνου υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας!

Για να είμαστε, μάλιστα, ακόμα πιο ακριβείς, την ώρα που έχουν παραδώσει τη γεωργική παραγωγή της χώρας στις διαθέσεις των Ευρωπαίων «εταίρων» μας, αντί να ασχολούνται μ' αυτό, κόπτονται για το πώς θα ...εκθέσουν τον Γιώργο Παπανδρέου.

Γιατί βέβαια, όταν ακόμα και ο Θεόδωρος Πάγκαλος προτείνει τον υπουργό Εξωτερικών για υποψήφιο δήμαρχο, πρέπει κανείς να διαθέτει μειωμένη νοημοσύνη για να μην κατανοήσει πως πρόκειται σαφώς για παγίδα. Και ο Γιωργάκης έχει αποδείξει πως αποφεύγει πάντα τέτοιου είδους κακοτοπιές.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν ξέρεις ποιους «εσωκομματικούς» καυγάδες να παρακολουθήσεις. Του ΠΑΣΟΚ ή της Εκκλησίας; Εχουν και οι δυο περιπτώσεις αρκετή πλάκα, όμως, σε αυτό το πεδίο προηγούνται, ομολογουμένως, οι ιεράρχες. Είναι πιο ...εφευρετικοί στις δηλώσεις τους.

ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ τη φορολόγηση των περίφημων «off shore» εταιριών, επεξεργάζονται οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομίας, λέει ο υφυπουργός Απόστολος Φωτιάδης και χαρτογραφούν τις δυνατότητες που υπάρχουν. Να υποθέσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ δε γνωρίζει από τέτοια πράγματα και τώρα μαθαίνει τι είναι;


Γρηγοριάδης Κώστας

Οι ίδιοι, όμως, κύριοι του ΠΑΣΟΚ δεν είναι που έλεγαν, τον καιρό που γίνονταν οι συζητήσεις περί «διαπλεκομένων», ότι δεν μπορούμε να παρέμβουμε σε αυτές τις καταστάσεις, διότι είναι πάγια πρακτική της παγκόσμιας οικονομίας, με την οποία δεν μπορούμε να αντιπαρατεθούμε; Τι άλλαξε..;

Προφανώς, πρέπει να αναζητήσουμε την απάντηση στην αναδιοργάνωση της παγκόσμιας αγοράς «ξεπλύματος» χρήματος, που προωθούν οι ΗΠΑ μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ