Τρίτη 27 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Αφιερωμένη στα νέα κομματικά μέλη, στα μέλη της ΚΝΕ, αλλά και στους φίλους του Κόμματος, θα είναι η εκδήλωση, που διοργανώνουν από κοινού η Εργατοϋπαλληλική Αχτίδα και η Αχτίδα Κατασκευών της ΚΟΑ του ΚΚΕ, σήμερα Τρίτη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, στην πλατεία Κάνιγγος. Δύο μεγάλες επέτειοι θα αποτελέσουν τα θέματα για συζήτηση στην εκδήλωση. Αυτή των 84 χρόνων από τη μεγάλη Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση και αυτή των 83 χρόνων από την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

- Συγκέντρωση - συζήτηση, με θέμα «Εξελίξεις στο Τραπεζικό Σύστημα. Οι συνέπειες στους εργαζομένους και στα λαϊκά στρώματα», οργανώνει η Αχτίδα χρηματοπιστωτικού συστήματος του ΚΚΕ. Η συζήτηση θα γίνει την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2001 και ώρα 4.30 μ.μ. στα γραφεία της ΟΤΟΕ (Βησσαρίωνος 9, 4ος όροφος), με ομιλήτρια την Ελένη Μπέλλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Πατησίων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν της Μεγάλης Σοσιαλιστικής Οχτωβριανής Επανάστασης, το Σάββατο, 1/12, στις 6 μ.μ., στο χώρο της φοιτητικής εστίας, Πατησίων 279 - 281. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία, προβολή ντοκιμαντέρ με σπάνιο ιστορικό υλικό, έκθεση φωτογραφίας και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ