Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ποια συγκέντρωση;

Εχουμε δει κατά καιρούς πολλούς... μάγους της «εξαφάνισης» των εργατικών - λαϊκών κινητοποιήσεων. Ομως το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ - ΜΠΕ, με το χτεσινό απαράδεκτο «ρεπορτάζ» για την απεργία, το οποίο διακινούσε επί ώρες στα ΜΜΕ, έφτασε τα «μαγικά» σε νέα επίπεδα, αφού... «κατάφερε» να εξαφανίσει πλήρως την απεργιακή συγκέντρωση που οργάνωσε το ΠΑΜΕ στα Προπύλαια, όπως και τους χιλιάδες εργαζόμενους και το πλήθος των συνδικάτων που συμμετείχαν σε αυτήν!

Συγκεκριμένα, στο «ρεπορτάζ» που έδωσε το ΑΠΕ - ΜΠΕ την ώρα των κινητοποιήσεων, αναφέρεται στη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΑ, σε κάθε είδους «συλλογικότητες» από άλλες συγκεντρώσεις, αλλά... όλως τυχαίως «ξεχνάει» να πει έστω και μια λέξη για την - μακράν μαζικότερη - απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στα Προπύλαια, όπως και για την πορεία μπροστά στη Βουλή που κατέκλυσε όλη τη Λεωφόρο Αμαλίας!

Μόνο μετά από παρέμβαση του ΠΑΜΕ, η πλευρά του ΑΠΕ - ΜΠΕ επιχείρησε με διάφορες προφάσεις να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ενώ δημοσίευσε τελικά ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των ταξικών συνδικάτων με πολλές ώρες καθυστέρηση, και αφού ήδη το προηγούμενο απαράδεκτο «ρεπορτάζ» είχε αναπαραχθεί από πλήθος ΜΜΕ...

Να σημειωθεί μάλιστα ότι το «ρεπορτάζ» για τις χτεσινές κινητοποιήσεις που «εξαφάνισε» το ΠΑΜΕ και τη μαζικότερη απεργιακή συγκέντρωση υπογράφεται από την ίδια ακριβώς δημοσιογράφο που τον περασμένο Φλεβάρη με εξίσου απαράδεκτο «ρεπορτάζ» διαστρέβλωσε πλήρως όσα συνέβησαν στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, περιγράφοντας μια εικονική πραγματικότητα, άκρως βολική για τη συγκάλυψη της νοθείας και της αθλιότητας των εργατοπατέρων.

Αν μη τι άλλο, οι κυβερνήσεις και οι διοικήσεις του ΑΠΕ - ΜΠΕ αλλάζουν, αλλά η στόχευση και η εμπάθεια παραμένουν...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ