Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ενάντια στην κατάπτυστη Συμφωνία

Σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας καλεί σωματεία και φορείς της πόλης σε σύσκεψη στο ξενοδοχείο «Εσπέρια».

Το Σάββατο 12 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ. στο Ιλιον (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, δημαρχείο), θα πραγματοποιηθεί από φορείς της περιοχής εκδήλωση - συναυλία ενάντια στην ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις βάσεις. Θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, γενική γραμματέας της ΕΕΔΥΕ, και θα ακολουθήσει συναυλία με το μουσικό συγκρότημα «Υπεραστικοί».

Επίσης το Σάββατο 12 Οκτώβρη στις 7 μ.μ., η Επιτροπή Ειρήνης της 2ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας (Γούβα, Ν. Κόσμος, Παγκράτι) διοργανώνει εκδήλωση - συναυλία ενάντια στην ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις στρατιωτικές βάσεις, στην πλατεία Πλυτά στο Παγκράτι. Θα μιλήσει ο Σταύρος Τάσσος, πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα της ΣΕΑΑΝ, την Κατερίνα Μπούσδρα και τον Κώστα Λασπιά.

Την Κυριακή 13 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., η Επιτροπή Ειρήνης Κω μαζί με σωματεία και φορείς του νησιού διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση και προβολή αντιπολεμικής ταινίας στο Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ