Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καμία αναμονή, καμία ανοχή στο προμελετημένο έγκλημα!

Ο οργανωμένος μαζικός αγώνας των εργαζομένων, των συνταξιούχων, σε συμμαχία με τα άλλα λαϊκά στρώματα, να ακυρώσει τα σχέδια ολοκληρωτικής παράδοσης της Κοινωνικής Ασφάλισης στα νύχια των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών!

  • Η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να αξιοποιήσει τις αποφάσεις του ΣτΕ για τον νόμο - λαιμητόμο του Κατρούγκαλου, προκειμένου να προχωρήσει στην επόμενη «πίστα» της ιδιωτικοποίησης της Κοινωνικής Ασφάλισης, συνεχίζοντας την αντιασφαλιστική επίθεση από εκεί που την έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ.
  • Οι αποφάσεις του ΣτΕ δεν αγγίζουν καν τον αντιδραστικό χαρακτήρα όλων των παρεμβάσεων των τριών μνημονίων, τις Οδηγίες και τις κατευθύνσεις της ΕΕ, τους κοινούς «αναπτυξιακούς» στόχους των κυβερνήσεων ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ για ολοένα και μεγαλύτερη απαλλαγή του κεφαλαίου και του κράτους του από το «κόστος» της Κοινωνικής Ασφάλισης.
  • Να τους κόψουμε τη φόρα! Αγώνας μαζικός, οργανωμένος, για την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων και των τριών μνημονίων, τη διεκδίκηση δημόσιας υποχρεωτικής Κοινωνικής Ασφάλισης και συντάξεων που θα εξασφαλίζουν αξιοπρέπεια στα γηρατειά, στη βάση των σύγχρονων αναγκών.

ΣΕΛ.  11

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ