Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΜΕ
«Να σταματήσει το μαζικό έγκλημα»

Τις δολοφονικές επιθέσεις του Ισραήλ κατά του παλαιστινιακού λαού καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Γραμματεία του ΠΑΜΕ και καλεί τα συνδικάτα και όλους τους εργαζόμενους να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων. Το ΠΑΜΕ στην καταγγελία του σημειώνει: «Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τις φονικές επιθέσεις του Ισραήλ σε βάρος του λαού της Παλαιστίνης.

Ολόκληρη η πολεμική μηχανή του Ισραήλ δολοφονεί καθημερινά άμαχους Παλαιστίνιους, έχοντας την προκλητική υποστήριξη των ΗΠΑ και την ένοχη σιωπή της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Απαιτούμε:

  • Να σταματήσει το μαζικό έγκλημα.
  • Να αποχωρήσει το Ισραήλ από τα Παλαιστινιακά εδάφη.
  • Να εφαρμοστούν τα ψηφίσματα του ΟΗΕ για ανεξάρτητο κράτος της Παλαιστίνης.

Καλούμε την Εργατική Τάξη της χώρας και όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν πρωτοβουλίες στήριξης του δίκαιου Παλαιστινιακού αγώνα»

Το συνδικάτο «Προμηθέας»

Τις τρομοκρατικές φονικές επιθέσεις του ισραηλινού στρατού κατά του παλαιστινιακού λαού, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του και το Συνδικάτο Εργατών Μετάλλου «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ».

Το συνδικάτο καταγγέλλει ότι «απέναντι στο δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού, η ισραηλινή κυβέρνηση και οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ, απαντούν με την κρατική τρομοκρατία. Αρνούνται να υλοποιήσουν τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και δολοφονούν αμάχους, εξαπολύοντας όλο και πιο έντονη κρατική τρομοκρατία». Καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου να εντείνουν τον αγώνα ενάντια στη Νέα Τάξη και τους πραγματικά παγκόσμιους τρομοκράτες ΗΠΑ, ΕΕ, ισραηλινή κυβέρνηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ