Σάββατο 8 Φλεβάρη 2020 - Κυριακή 9 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ οργανώνει πολιτική εκδήλωση με θέμα «Συμπεράσματα από τη δράση του ΚΚΕ τη δεκαετία του 1940», την Τετάρτη 12 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ., στη Δημοτική Αγορά (πρώην Λαχαναγορά) στο Αγρίνιο. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής».

-- Εκδήλωση με θέμα «Θεραπευτική κάνναβη ή βήμα για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών» οργανώνει η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, την Κυριακή 9 Φλεβάρη στις 6 μ.μ., στο Επιμελητήριο Κιλκίς. Θα μιλήσει ο Οδυσσέας Μαάιτα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 10 Φλεβάρη, ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Βραβεύουν τους πρωτοπόρους στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης

Η ΤΟ Δυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και το ΤΣ της ΚΝΕ διοργανώνουν, το Σάββατο 8 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ. στο 1ο ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων (Κλεισούρας 2 και Πλαστήρα) εκδήλωση βράβευσης των πρωτοπόρων Οργανώσεων και συντρόφων στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης.

Σε αντίστοιχη εκδήλωση καλεί η ΤΟ Νοτιοδυτικών/ Περιστερίου, τη Δευτέρα 10 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Περιστερίου (Καραθεοδωρή 1). Στην εκδήλωση θα γίνει η κλήρωση για τη λαχειοφόρο αγορά της Οργάνωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ