Παρασκευή 26 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Σήμερα η κινητοποίηση για να φύγουν τα καζάνια

Στις 6.30 μ.μ., στο δημαρχείο της Δραπετσώνας το αγωνιστικό ραντεβού

Κάλεσμα σε κινητοποίηση σήμερα Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ., στο παλιό δημαρχείο της Δραπετσώνας απευθύνουν σωματεία και φορείς από το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα, κλιμακώνοντας τον αγώνα τους για να φύγουν τα καζάνια του θανάτου και να αποδοθεί ολόκληρη η έκταση των Λιπασμάτων στο λαό της περιοχής. Η πορεία θα περάσει από τις εγκαταστάσεις της «Oil One» και θα καταλήξει στα Λιπάσματα (στου Κράκαρη).

Οι φορείς που κινητοποιούνται είναι μέχρι στιγμής η Ενωση Γονέων και Κηδεμόνων Κερατσινίου - Δραπετσώνας, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Χαραυγής, ο Σύλλογος Γυναικών Κερατσινίου - Δραπετσώνας «Η Στοργή του παιδιού» (μέλος ΟΓΕ), ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Κερατσινίου - Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης» και το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας (παράρτημα Πειραιά).

Ψήφισμα από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Ψήφισμα για το οξυμένο πρόβλημα των καζανιών κατέθεσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, με το οποίο καλούσε το σώμα να υιοθετήσει τα αιτήματα του λαού της περιοχής. Το ψήφισμα δεν υιοθετήθηκε, με τη δημοτική αρχή (ΣΥΡΙΖΑ) και τις άλλες πολιτικές δυνάμεις να συμπαρατάσσονται με την τροπολογία που κατέθεσε η πρώτη για «σταδιακή απομάκρυνση», δηλαδή για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα λειτουργίας των καζανιών και ρύπανσης της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ