Τρίτη 6 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
ΠΕΡΑΜΑ
Η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ σβήνει τα αντιφασιστικά συνθήματα!

Καταγγελία από την ΚΟΒ του ΚΚΕ

Το αντιφασιστικό σύνθημα...
Το αντιφασιστικό σύνθημα...
Για κατρακύλα της δημοτικής αρχής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ, καταγγέλλοντας το γεγονός πως συνεργεία του δήμου έσπευσαν να σβήσουν το σύνθημα που δέσποζε στην πόλη «Ο λαός απαιτεί οι ναζί στη φυλακή». Μια ενέργεια που αποτελεί πρόκληση για τον λαό της περιοχής, τρεις μέρες μάλιστα πριν από την ανακοίνωση της απόφασης της δίκης της ΧΑ, όταν η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δείξει την ίδια «ευαισθησία» για τα εμετικά φασιστικά συνθήματα που κατά καιρούς βρωμίζουν την περιοχή.

Η ΚΟΒ του ΚΚΕ θυμίζει ότι στο Πέραμα είχαν ξεδιπλώσει οι ναζί την εγκληματική τους δράση με τις δολοφονικές επιθέσεις στα μέλη του ΠΑΜΕ και στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, ενώ εκεί είχε στήσει η συμμορία της ΧΑ και το δουλεμπορικό της για λογαριασμό των εργολάβων και των εφοπλιστών.

«Για όλα τα παραπάνω, ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα, κ. Λαγουδάκης, και η δημοτική αρχή πρέπει να απολογηθούν στον λαό του Περάματος για την προκλητική εντολή που έδωσαν να σβηστούν τα συνθήματα που καλούν σε καταδίκη των ναζί», σημειώνει η Οργάνωση του ΚΚΕ και καλεί τον λαό της περιοχής να δώσει απάντηση με τη μαζική και αποφασιστική του παρουσία αύριο στη συγκέντρωση των σωματείων στους Αμπελόκηπους.


...που έσπευσε να σβήσει η δημοτική αρχή Περάματος
...που έσπευσε να σβήσει η δημοτική αρχή Περάματος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ