Τρίτη 6 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
Απεργία στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος

Με 24ωρη απεργία που προκήρυξαν για αύριο Τετάρτη 7 Οκτώβρη στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος και μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο σταθμό του μετρό «Αμπελόκηποι», το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας και το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών απαιτούν την καταδίκη των εγκληματιών φασιστών.

Είναι άλλωστε τα σωματεία που έχουν σηκώσει μεγάλο βάρος στην αποκάλυψη του εγκληματικού χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής, ενώ τα μέλη τους στοχοποιήθηκαν και δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση από τους φασίστες για λογαριασμό της εργοδοσίας στο Πέραμα.

Στην κοινή τους ανακοίνωση τα σωματεία σημειώνουν ανάμεσα σε άλλα: «Αποκαλύφθηκε ειδικά για τον χώρο μας, το ποιοι χρηματοδότησαν και προώθησαν τη δημιουργία του δουλεμπορικού της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα με τη μορφή του σωματείου, με μόνο στόχο να χτυπηθούν τα σωματεία μας, δηλαδή η μόνη οργανωμένη δύναμη των εργατών στον χώρο. (...) Εχει λοιπόν για όλους μας ιδιαίτερη σημασία, αφού απομονώθηκαν από το σύνολο των συναδέλφων στους χώρους δουλειάς, να καταδικαστούν και στη δίκη με τις ποινές που αναλογούν στα εγκλήματά τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ