Τρίτη 6 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
ΚΝΕ
Δεν ξεχνάμε!

Πολύμορφη δράση για την καταδίκη των φασιστών

Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Με εκδηλώσεις, προβολές, συνθήματα, εξορμήσεις και άλλες πρωτοβουλίες συνεχίζεται η δράση της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα, προβάλλοντας το σύνθημα «Δεν ξεχνάμε - 7 Οκτώβρη οι ναζί εγκληματίες στη φυλακή!».

Στην Αττική, αντιφασιστική μέρα δράσης διοργάνωσαν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής την Κυριακή. Πραγματοποίησαν εξορμήσεις στο Αιγάλεω, έφτιαξαν αντιφασιστικά γκράφιτι, πρόβαλαν το ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ για τα 7 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα «Δεν ξεχνώ». Εκδηλώσεις και παρεμβάσεις στις σχολές με γκράφιτι πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στις σχολές Ιατρικής, Νοσηλευτικής και Οδοντιατρικής του ΕΚΠΑ. Επίσης η ΤΟ ΕΜΠ πραγματοποίησε εξόρμηση στου Ζωγράφου, ενώ μέλη και φίλοι της Οργάνωσης «κοκκίνισαν» το Πολυτεχνείο με πανό και συνθήματα κατά του φασισμού, όπως «Είστε η σαπίλα όλου του ντουνιά, μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά», «Ο λαός απαιτεί οι ναζί στη φυλακή». Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο την Κυριακή πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από την ΤΟ της ΚΝΕ και προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ «Δεν ξεχνώ».

Στη Θεσσαλονίκη

«Παλιοί και νέοι φασίστες από τον λαό θα τη βρείτε!». Με συνθήματα όπως αυτό αλλά και άλλα, μέλη και φίλοι της ΚΝΕ έστειλαν μήνυμα πως είναι λαϊκή απαίτηση να καταδικαστούν οι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και ότι η νεολαία, οι εργαζόμενοι, ο λαός δεν πρέπει να ξεχάσουν τον βρώμικο ρόλο της. Εφοδιασμένοι με αφίσες, στένσιλ και άλλα υλικά προπαγάνδισης, έδωσαν το βράδυ της Κυριακής μαχητικά ραντεβού στις ανατολικές και τις δυτικές συνοικίες της πόλης, αλλά και στο κέντρο της και συνέχισαν τις πολύμορφες πρωτοβουλίες μπροστά στην ανακοίνωση της απόφασης της δίκης.

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Ζωγράφου
Ζωγράφου
-- Σήμερα Τρίτη, στην Πάτρα οι Οργανώσεις της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση στις 8 μ.μ. στον Πολυχώρο Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Αστιγγος 77 και Μπιζανίου).

-- Αύριο Τετάρτη, στον Πύργο Ηλείας, στις 8 μ.μ., στο ισόγειο των γραφείων του ΚΚΕ.


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ