Τετάρτη 3 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕ ΓΙΑ ΤΟ 21ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Εντατική προετοιμασία για τη διακίνηση του δεύτερου κειμένου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πανεξόρμηση που ξεκίνησε την Παρασκευή με την κυκλοφορία του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» με ένθετο το πρώτο κείμενο των Θέσεων της ΚΕ για το 21ο Συνέδριο του Κόμματος. Τις μέρες αυτές, οι Θέσεις έχουν φτάσει σε χιλιάδες χώρους δουλειάς και γειτονιές όλης της χώρας, με τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να ξεπεραστούν δυσκολίες λόγω της πανδημίας και να ξεκινήσει η προσυνεδριακή περίοδος με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Ηδη οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ προετοιμάζονται για τη νέα μεγάλη πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», που θα κυκλοφορήσει με ένθετο το δεύτερο κείμενο των Θέσεων της ΚΕ για το 21ο Συνέδριο, με στόχο να φτάσει ξανά σε δεκάδες χιλιάδες εργαζομένων και νεολαίας.

Το θέμα του δεύτερου κειμένου είναι το εξής: «Η σημερινή διεθνής πραγματικότητα και το πολιτικό - στρατιωτικό πλαίσιο του σύγχρονου κόσμου. Η κατάσταση στο Διεθνές Κομμουνιστικό Κίνημα και η δράση του ΚΚΕ. Οι εκτιμήσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην εγχώρια οικονομία και στο αστικό πολιτικό σύστημα». Το Σαββατοκύριακο 13 - 14 Φλεβάρη θα δημοσιευτεί και το τρίτο κείμενο των Θέσεων της ΚΕ με θέμα: «Η ταξική διάρθρωση της ελληνικής κοινωνίας, η κατάσταση της εργατικής τάξης σήμερα, η πορεία του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, η προώθηση της κοινωνικής συμμαχίας και η παρέμβαση του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ