Τετάρτη 3 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΕΕΕΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Για έβδομη μέρα χωρίς ρεύμα οικογένεια στην Κοζάνη

Το γεγονός ότι μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας, παρά τις κινητοποιήσεις στα ταμεία της ΔΕΗ ΑΕ αλλά και τις σχετικές δεσμεύσεις του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, δεν πραγματοποιήθηκε απολύτως καμία ενέργεια για να επανασυνδεθεί το ρεύμα στον καρκινοπαθή, άνεργο και πατέρα δύο παιδιών στον Αγ. Δημήτριο Κοζάνης καταγγέλλει το ΣΕΕΕΝ.

Το ΣΕΕΕΝ έχει καταγγείλει την απαράδεκτη ενέργεια διακοπής ρεύματος από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ στο συγκεκριμένο νοικοκυριό, που αδυνατεί να πληρώσει το ρεύμα. Στις 27 Γενάρη πραγματοποίησε κινητοποίηση στα ταμεία της ΔΕΗ ΑΕ στην Κοζάνη απαιτώντας να επανασυνδεθεί το ρεύμα στην οικογένεια, ενώ παρέμβαση πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα και από τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Δυτ. Μακεδονία, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Το ΣΕΕΕΝ καλεί «την ύστατη στιγμή τις αρμόδιες αρχές, παρότι δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ενέργεια, να μεριμνήσουν και να επανασυνδεθεί το ρεύμα στον συνάδελφό μας», ενώ παράλληλα καλεί τους εργαζόμενους και το λαό σε αγωνιστική ετοιμότητα για να μη μείνει κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα - θέρμανση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ