Τρίτη 23 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Κινητοποιήσεις σε Δυτική Αθήνα και Αττική

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην αυτοκινητοπορεία που οργανώνουν σήμερα Τρίτη σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο απευθύνουν σωματεία που δρουν στη Δυτική Αττική, «για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων μας», σε μια περιοχή με εκατοντάδες εργοστάσια και άλλους μεγάλους χώρους δουλειάς, η οποία το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στο «κόκκινο» της πανδημίας. Το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί για τις 5 μ.μ., με σημείο αφετηρίας τα «Lidl» της Ελευσίνας.

Τα συνδικάτα με κοινή ανακοίνωσή τους απαιτούν «μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ενίσχυση του "Θριάσιου" Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας με προσωπικό. Οχι στη μετατροπή τους σε μονάδες μίας νόσου. Μέτρα πρόληψης σε περίπτωση βιομηχανικού ατυχήματος μεγάλης έκτασης».

Αγωνιστικές παρεμβάσεις οργανώνουν σήμερα Τρίτη σωματεία και φορείς από το Ιλιον, την Πετρούπολη και τους Αγίους Αναργύρους - Καματερό.

Τα σωματεία εκφράζουν τη στήριξή τους στα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών των νοσοκομείων που απεργούν σήμερα, ενώ παλεύουν για ενίσχυση των Κέντρων Υγείας της περιοχής, όπου η πανδημία είναι στο «κόκκινο».

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής παρεμβάσεις:

  • Στις 9 π.μ. θα βρεθούν στο Κέντρο Υγείας Αγίων Αναργύρων - Καματερού, όπως επίσης στο Ιλιον και στην Πετρούπολη.
  • Στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν δύο μηχανοκίνητες πορείες, από την κεντρική πλατεία Ιλίου (Γεννηματά) και από την πλατεία Ηρώ στην Πετρούπολη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ