Τετάρτη 17 Μάρτη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει «έξαρση» προστίμων με κυβερνητική εντολή

Τη μαζική επιβολή προστίμων για δήθεν μη τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για κυβερνητική επιλογή έντασης του εκφοβισμού και της καταστολής, αντί για μέτρα προστασίας της υγείας του λαού.

Στην ανακοίνωσή της, η ΤΕ υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη τακτική έχει ενταθεί «ειδικά μετά την επίσκεψη - αστραπή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη στο νησί μας, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι ο εκφοβισμός και η καταστολή αποτελούν κυβερνητική επιλογή».

Την επιβολή προστίμων με ασήμαντη αφορμή έχει καταγγείλει και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, Ν. Μποζίκης, σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, υποστηρίζοντας ότι οι αστυνομικοί υπάλληλοι δέχονται καθημερινά μπούλινγκ από τους προϊσταμένους τους με εκφράσεις «αν δεν φέρεις δέκα παραβάσεις, μην έρθεις μέσα».

«Η οργανωμένη κυβερνητική καταστολή πρέπει να συναντήσει την παλλαϊκή καταδίκη», τονίζει η ανακοίνωση, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στο παγκερκυραϊκό συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα εργατικά σωματεία την Πέμπτη 18 Μάρτη στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ