Παρασκευή 19 Μάρτη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Συγκέντρωση στο «Metropolitan» με αίτημα την άμεση επίταξή του

Σε συγκέντρωση έξω από το ιδιωτικό Νοσοκομείο «Metropolitan», την Τρίτη 23 Μάρτη στις 6 μ.μ. καλεί σωματεία και φορείς το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, διεκδικώντας την επίταξή του, όπως και συνολικά του ιδιωτικού τομέα Υγείας και όλων των δομών του, χωρίς καμιά αποζημίωση των ιδιοκτητών αυτών των δομών.

Το ΕΚΠ αναδεικνύει ότι την ίδια στιγμή που δεν γίνεται επίταξη του ιδιωτικού τομέα, είναι σε εξέλιξη το «έγκλημα» σε βάρος των ογκολογικών ασθενών του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά», όπου έγινε αναβολή των χειρουργείων, αναστολή των τακτικών εξωτερικών και απογευματινών ιατρείων, μικρών χειρουργείων και αιμοληψιών, αναστολή των εισαγωγών στον 7ο όροφο του Παθολογικού Τμήματος και στον 3ο όροφο του Αιματολογικού Τμήματος με σκοπό να μετατραπεί σε νοσοκομείο για Covid περιστατικά.

Σημειώνεται ότι συναγερμός σήμανε χτες το βράδυ, όταν έγινε γνωστή μεγάλη διασπορά κρουσμάτων στο Νοσοκομείο «Μεταξά», με περίπου 24 εργαζόμενους να έχουν βρεθεί θετικοί, αλλά και νοσηλευόμενους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον 6ο όροφο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ