Πέμπτη 1 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Δράσεις ενάντια στον φασισμό

Η Τομεακή Οργάνωση Πιερίας της ΚΝΕ τις επόμενες μέρες αναπτύσσει δραστηριότητα ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά, και με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τις θρασύδειλες ενέργειες φασιστοειδών που βρωμίζουν με τα σύμβολα και τα συνθήματά τους τις αφίσες, τα graffiti και καταστρέφουν τα πανό της ΚΝΕ στην Κατερίνη.

Η ΤΟ Πιερίας προγραμματίζει εξορμήσεις στο πάρκο της Κατερίνης αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 3/4, ενώ την Κυριακή 4/4, στις 7 μ.μ., πραγματοποιεί εκδήλωση στο πάρκο της Κατερίνης, με θέμα «Πολεμάμε τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά» και ομιλήτρια την Αρχοντία Παπαγεωργίου, Γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Πιερίας της ΚΝΕ.

Στην ανακοίνωσή της η ΤΟ Πιερίας της ΚΝΕ σημειώνει ότι η περίοδος που επέλεξαν οι φασίστες για τη βρωμοδουλειά τους μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς «πρόκειται για μια περίοδο που η ΚΝΕ πραγματοποιεί μεγάλο πολιτικό άνοιγμα μπροστά στο 21ο Συνέδριο του ΚΚΕ, συζητάει με την πλειοψηφία των νέων εργαζομένων, των ανέργων, των φοιτητών, των μαθητών της πόλης τις θέσεις του Κόμματος, με στόχο να δυναμώσει ο συλλογικός οργανωμένος αγώνας για τις σύγχρονες ανάγκες μας».

Και καλεί το λαό να τους απομονώσει. «Ούτε στην Κατερίνη, ούτε πουθενά, τσακίζουμε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά! (...) Δεν τους αφήνουμε χώρο να σταθούν πουθενά αυτοί και οι σάπιες ιδέες τους! Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει», τονίζει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ