Τρίτη 13 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνάντηση με την Ενωση Στρατιωτικών Καστοριάς

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ πραγματοποίησε την Κυριακή συνάντηση με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Η αντιπροσωπεία του Κόμματος, αποτελούμενη από τον Θανάση Χαστά, Γραμματέα της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, και τον Γιάννη Κανάτσιο, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Καστοριάς - Βοΐου, κατά τη συνάντηση ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή, ενώ δόθηκε και σχετικό υπόμνημα.

Τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε τοπικό επίπεδο σήμερα είναι: Η εκτέλεση της ετήσιας υγειονομικής τους εξέτασης στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, το οποίο απέχει 203 χιλιόμετρα από την πόλη της Καστοριάς. Η ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης στα Στρατιωτικά Οικήματα Αξιωματικών - Στρατιωτικά Οικήματα Μονίμων Υπαξιωματικών - Στρατιωτικά Οικήματα Επαγγελματιών Οπλιτών της περιοχής. Και η μη χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου στους υπηρετούντες στο 15ο Σύνταγμα Πεζικού. Εγινε επίσης ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις της Ενωσης το επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά του ΚΚΕ έγινε γνωστό ότι όπως το προηγούμενο διάστημα, έτσι και τώρα το Κόμμα θα αναδείξει αυτά τα προβλήματα και θα σταθεί δίπλα τους στις διεκδικήσεις τους.

Επιπλέον, αναπτύχθηκαν οι θέσεις και διεκδικήσεις που προτάσσει το ΚΚΕ για την αντιμετώπιση της πανδημίας και έγινε αναφορά στις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή, καθώς και τις θέσεις του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ