Τρίτη 13 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ
Αύριο η κινητοποίηση για την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Την άμεση ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) απαιτούν σωματεία και μαζικοί φορείς της Δυτικής Αθήνας και του Πειραιά με την κινητοποίηση που οργανώνουν αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., έξω από τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια. Σχετική απόφαση έχει πάρει και το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, στηρίζοντας την κινητοποίηση.

Μπροστά στην αυριανή κινητοποίηση πραγματοποιούνται εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και μαζικούς χώρους, σωματεία και φορείς ενημερώνουν, καλούν στην κινητοποίηση, διακινούν κείμενα όπου περιγράφεται η κατάσταση και προβάλλονται τα πλαίσια αιτημάτων, κάτω από τα οποία συλλέγουν υπογραφές.

Ενα από αυτά είναι και το κείμενο που διακινούν σωματεία και φορείς της Δυτικής Αθήνας, το οποίο έχουν ανεβάσει στο διαδίκτυο (ygeia.swmateia - foreis - dytikis - athinas.gr), όπου συλλέγονται υπογραφές ηλεκτρονικά.

Στη Νέα Ιωνία

Στη Νέα Ιωνία, σωματεία και φορείς της πόλης οργανώνουν το Σάββατο 17 Απρίλη διαμαρτυρία με μουσικά δρώμενα, που θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από τη λαϊκή αγορά του Περισσού και θα καταλήξει στις 12 μ. στο πάρκο της οδού Πάρσης. Η πρωτοβουλία έχει αποφασιστεί σε σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή εκπροσώπων σωματείων και φορέων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ