Πέμπτη 29 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Το ΝΙΕΝ και το δάσος Παπαδημητρίου ανήκουν στον λαό

Καμπάνια ενημέρωσης, με αφορμή και την πρόσφατη επίσκεψη Χατζηδάκη, συνοδεία της δημάρχου

Σε καμπάνια ενημέρωσης του λαού του δήμου προχωρά η Κομματική Οργάνωση Μελισσίων - Πεντέλης του ΚΚΕ, ώστε να απαιτηθεί να ανοίξει και να αναπτυχθεί το «Αμαλία Φλέμινγκ» αλλά και να γίνει ξεκάθαρο πως το Νοσηλευτικό Ιδρυμα Εμπορικού Ναυτικού (ΝΙΕΝ) και το γειτονικό δάσος Παπαδημητρίου ανήκουν στον λαό.

Κι αυτό ειδικά τώρα που υπάρχει δικαιολογημένος προβληματισμός από την «επίσκεψη του Κ. Χατζηδάκη στο εγκαταλελειμμένο ΝΙΕΝ και στην πτέρυγα "Μπόμπολα" του Νοσοκομείου "Φλέμινγκ", συνοδεία της δημάρχου», επισημαίνει η ΚΟ Μελισσίων - Πεντέλης σε ανακοίνωσή της, όπου σημειώνει:

«Ο υπουργός Εργασίας, που ως γνωστόν έχει βάλει σκοπό να τελειώνει με το οκτάωρο και τα δικαιώματα των εργαζομένων, φαίνεται ότι έχει ειδική αποστολή και για την ''αξιοποίηση'' της περιουσίας του ΕΦΚΑ, στον οποίο ανήκει το Νοσηλευτικό Ιδρυμα Εμπορικού Ναυτικού (ΝΙΕΝ). Δήλωσε ''εκνευρισμένος'' με τη ''θλιβερή'' εικόνα του χώρου. Στη συνέχεια επισκέφτηκε την πτέρυγα "Μπόμπολα", για την οποία είπε ότι ''θα αξιοποιηθεί και αυτή κατάλληλα''.

Κύριοι της κυβέρνησης, πολύ πριν εσείς ''εκνευριστείτε'', ο λαός των Μελισσίων έχει νιώσει αηδία και αποστροφή για την πολιτική σας. Ο εργαζόμενος που κατοικεί στην πόλη μας βλέπει να του παίρνουν το οκτάωρο, να του διαλύουν τον σταθερό χρόνο εργασίας, να του μειώνουν το εισόδημα και μαζί με αυτά να του υποβαθμίζουν τη δυνατότητα κάλυψης των αναγκών υγείας του εν μέσω πανδημίας, να του στερούν ελεύθερους χώρους και μνημεία. Πολύ πριν εσείς "εκνευριστείτε", οι εργαζόμενοι του "Αμαλία Φλέμιγκ" με τη συμπαράσταση του λαού της περιοχής αγωνίστηκαν και αγωνίζονται κόντρα στις κυβερνήσεις και την πολιτική της ΕΕ για να μείνει όρθιο το νοσοκομείο και να αναπτυχθεί.

Αλήθεια, ποιος έφερε το ΝΙΕΝ σε αυτήν την κατάσταση; Ποιος έκλεισε και υποβάθμισε τα νοσοκομεία της περιοχής; Ολες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, που κάθε μια ξήλωνε όσο προλάβαινε το "πουλόβερ" των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων. Από το κάδρο των ευθυνών δεν βγαίνουν κόμματα και τοπικοί παράγοντες που από τη μια επιδίδονται σε "οικογενειακά καβγαδάκια" με τη ΝΔ και από την άλλη δεν λένε τίποτα για την ταμπακιέρα της πολιτικής της».

Καταλήγοντας η Οργάνωση τονίζει ότι το ΚΚΕ θα πρωτοστατήσει στον αγώνα για τη ζωή, την υγεία και τα δικαιώματα του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ