Σάββατο 26 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις οργανώνουν οι ΚΟ Κυψέλης του ΚΚΕ σήμερα, Σάββατο 26/1, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία τους, Κερκύρας 91.

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΚΚΕ πραγματοποιεί αύριο Κυριακή, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του ΟΡΦΕΑ (Π. Κωστοπούλου 12), εκδήλωση για τις θέσεις του ΚΚΕ σχετικά με τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

-- Η ΚΟΒ Χολαργού του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση αύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου. Θα συζητηθούν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και ο απολογισμός των πολιτικών πεπραγμένων του χρόνου που πέρασε.

Συνεστιάσεις

-- Η ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα της σήμερα Σάββατο, στις 9 μ.μ., στο κέντρο διασκέδασης «ΣΕΝΤΟΝΙΑ». Θα παρουσιαστεί ένα μικρό αφιέρωμα στην Εθνική Αντίσταση με σπάνια οπτικά ντοκουμέντα και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τη λευκαδίτικη ορχήστρα «ΜΙΝΟΡΕ».

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση προς τιμήν της έναρξης της οικοδόμησης των νέων της γραφείων στα Γιάννενα, την Παρασκευή 1/2, στις 9μ.μ., στην ταβέρνα «Καρβούνης» στην Ελεούσα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ