Τρίτη 8 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ποιους συναντά ο Σημίτης

Οπως ανακοίνωσε χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, την επόμενη Δευτέρα ο πρωθυπουργός θα δεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον αρχηγό του κόμματος των Φιλελευθέρων, Στ. Μάνο. Επισημαίνουμε ότι ο κ.Σημίτης έκανε ασμένως δεκτό το αίτημα του κ. Μάνου για συνάντηση - και καλώς έπραξε. Επισημαίνουμε, επίσης, ότι το κόμμα του κ. Μάνου δεν έχει εκπροσώπηση στη Βουλή.

Καλούμε τώρα κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο να σκεφτεί και να συγκρίνει: Πριν λίγες μέρες ο κ. Σημίτης απέρριψε ανάλογο αίτημα για συνάντηση, που διατυπώθηκε από το τρίτο σε εκπροσώπηση κόμμα της Βουλής, το ΚΚΕ και την ΓΓ του.

Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Εμείς απλώς έχουμε να πούμε ότι στη μεν πρώτη περίπτωση ο κ. Σημίτης βρίσκει ενδιαφέρουσα τη συζήτηση με τον κ. Μάνο, διότι του αφήνει περιθώρια για εκλογικά «κομπρεμί» κλπ. Μια συνάντηση, όμως, με την Αλέκα Παπαρήγα - και μάλιστα με αντικείμενο τις διώξεις της κυβέρνησης κατά του Τύπου - είναι ευνόητο ότι θα ήθελε να την αποφύγει παντοιοτρόπως ο κ. Σημίτης. Ασε, δε, που το ΚΚΕ δεν του αφήνει περιθώρια ακόμα και για υπόνοια σκέψης περί «κομπρεμί»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ